Модні процедури для краси вій та брів

Модні процедури для краси вій та брів

Така процедура, як біозавивка вій, у Києві не з чуток знайома практично кожній жінці, що поважає себе. Процес завивки є покроковим нанесенням на кожну вію спец. коштів. Дані кошти вибираються фахівцем з урахуванням структури та довжини вій кожної клієнтки.

Крім того, враховується побажання замовниці, якого ефекту вона бажає досягти. Ефекти завивки вій можуть бути різноманітними. Це багато в чому залежить від того, як дівчина уявляє собі ідеальні вії. Для когось межею досконалості можуть бути прямо завиті волоски, які створюють ефект «відкритого» погляду. Інші воліють класику жанру – «лисий погляд», коли завитки волосків спрямовані до зовнішніх кутів очей. Цю біологічну процедуру краще здійснювати 1-2 рази на місяць (але не більше). Якщо з віями все гаразд, а з бровами – біда, не сумуйте. Цей також можна виправити. Буває, що волоски брів завиваються хаотично, у різні боки. У таких випадках також передбачено процедуру вирівнювання брів. Ефективне вирівнювання волосків брів 2-3 тижні.

Тривалість біозавивки залежить від того, наскільки густі брови.

Біозавивка настає на п'яти ламінування вій. Головне призначення ламінування - не стільки досягнення обсягу, скільки відновлювальне харчування та ніжний догляд. Процедура проводиться протягом 1,5 години. Вії тримають структуру 2-3 тижні. Термін може змінюватись від жорсткості та товщини своїх вій клієнтки. Ламінувати вії необхідно покроково.

Спочатку вії розм'якшують, а потім насичують їх кератином. У деяких випадках волоски насичують ще й гіалуроновою кислотою. Ця речовина живить та зволожує. Наприкінці вії хіба що «запечатуються», щоб зберегти ефект. Зрештою, вії не тільки насичуються, а й ростуть інтенсивніше. Їхня структура ущільнюється. Шкіра навколо очей також не залишається поза увагою. Поки відбувається процес ламінування, гелеві патчі, які оточують очі, живлять шкіру.

В результаті, вії правильної форми виглядають натурально, тільки стають більш насиченими та живими. Єдиний нюанс – перші 24 години після ламінування фарбувати очі та наносити будь-які креми в зоні очей забороняється. Після першої доби усі обмеження знімаються. Як і манікюр гелем, ламінування достатньо повторювати раз на чотири місяці. Якщо вам потрібне більше зволоження, харчування гіалуронової кислоти рекомендовано раз на пару тижнів. З першого разу ефект може бути дуже стійким.

Фахівці радять провести від трьох процедур, щоб покращити їх ефективність та стійкість. Ламінування можна всім, включаючи майбутніх мам на будь-якому терміні вагітності і годуючих. Буває, що стійкість процедури знижується внаслідок гормонального збою. У такому разі уникнути цього допоможе біозавивка.

Фарбування вій напівперманентною тушшю у Києві та інших мегаполісах користується небувалою популярністю. Туш у кілька шарів наноситься на область вій і тримається 2-3 тижні.

Знімається туш у салоні краси. Якщо немає можливості сходити до свого майстра, зверху наносьте звичайну туш. Після тривалого періоду напівперманентна туш змивається сама собою. Якщо ви бажаєте більшої тривалості ефекту, біотатуаж у Києві вам підійде. Щоб продовжити стійкість туші, потрібно доповнити її ламінуванням в салоні. Виглядає макіяж, як звичайний повсякденний.

Тривалість процедури – від півтори до двох годин. Жінкам подобається таке фарбування, оскільки воно не потребує щоденного повторення макіяжу. Мало того, шкіра навколо очей захищена від несприятливої ​​дії ультрафіолету та інших негативних факторів. Відразу після нанесення туші уникайте потрапляння рідини до зони очей. Різного роду парильні теж краще не відвідувати. Якщо ви читаєте модні журнали, помітили, що широкі густі брови сьогодні на вершині моди. Досягти такого ефекту, навіть якщо свої брови густотою не відрізняються, можна за допомогою фарбування брів хною.

Київ пропонує подібні процедури краси у місцевих салонах. Фарба без проблем тримається до трьох тижнів. Відтінок підбирається в індивідуальному порядку. Не рекомендується!

Якщо у вас тоненькі брови, а також є татуаж брів темного відтінку, фарбування хною небажане. Справа в тому, що татуаж виявиться після того, коли хна почне змиватись. Але, підібравши оптимальну ширину брів, проблема вирішиться. Після фарбування брова буде ширшою і не виявить наявність меншої за розміром, намальованої татуажем. Сам процес покриття хною має заспокійливу і релаксуючу дію, починаючись з приємного пілінгу, продовжуючи миття спец. шампунем і закінчуючись нанесення спец.засобу та відтінкової хни. Хна насичує та забарвлює ослаблені волоски.

Автор: майстер апаратної та класичної косметології Студії молодості