Біотатуаж брів хною: особливості, переваги та недоліки

Головний плюс біотуажу брів у його безпеці для здоров'я та натуральності. Використовується при цьому хна не руда, а спеціальна коричнева. У неї є кілька відтінків, завдяки чому фарбування брів виглядатиме природним за будь-якого типу зовнішності.

Крім того, біотатуаж роблять на поверхні шкіри, а не на внутрішніх шарах шкіри, і це робить його простим і безболісним. Завдяки цьому його можна проводити навіть удома. Якщо хну витримати потрібну кількість часу, результат буде стійким і буде помітний наступний місяць-півтора. Тримають склад, як правило, від 40 хвилин до однієї години. Цього часу достатньо, щоб пофарбувати шкіру та волоски на бровах, а також їх зміцнити. Але так як хна все ж таки трохи сушить шкіру, після біотатуажу не забудьте помазати маслом брови.

Переваги та плюси

Головний плюс у застосуванні безпечних для здоров'я компонентів. Через це подібна корекція брів не протипоказана навіть вагітним та мамам у період годування. Крім того, хна брівки зміцнює і робить їх товстішими та густішими.

Та й ціна на фарбування брів хною нижча, ніж на звичайний татуаж. Те, що ефект не такий довгостроковий, також є плюсом: ви можете експериментувати зі стилем і формою брів скільки душі завгодно.

Хороший такий варіант і в тому випадку, якщо вам потрібно відростити брови для того, щоб змінити їх форму. Ще один плюс у тому, що у вас точно не вийдуть сині або червоні брови, що буває після застосування неякісних барвників, а навіть якщо результат ніяк не влаштує, він протримається всього кілька тижнів і зійде нанівець. Ну, і болю під час процедури немає. А ще на хну рідко буває алергія.

Мінуси та недоліки

Є у біотатуажу й певні вади. Можливо, таке фарбування здасться вам не дуже стійким. Крім того, щоб така фарба змивалася не надто швидко, потрібен обережний та дбайливий догляд.

Так, не можна допускати, щоб на брівки потрапила пара з лазні (або будь-яка інша пара), миючі засоби, морська вода. Отже, не можна після такого татуажу купатися в морі та відвідувати сауни з лазнями, а також басейн.

Якщо ж без моря і баньки у вихідні ви не ви, то будьте готові до того, що краса швидко змиється, причому майже повністю. Солона вода, правда, не така агресивна по відношенню до хни. Тому, якщо ви зробите біотатуаж брів безпосередньо перед поїздкою на море, тиждень краса точно протримається, а далі - навряд чи.

Ще один недолік процедури в тому, що хну тримати доведеться довше, ніж просту фарбу для брів: для результату вам буде потрібна не чверть години, а година або трохи менше. Ще в цього барвника зерниста структура, тому рівно завдати його не так просто. Якщо ви не дуже впевнені, що нанесете його самостійно, звертайтесь до нашого салону.

Як доглядати за бровами далі

Догляд, причому дбайливий, потрібний для того, щоб біотатуаж протримався максимально довго. Починається він незадовго до процедури. Перед фарбуванням шкіру навколо брів і на них добре очистіть за допомогою скрабу. Після цього хна проникне в пори краще. Намагайтеся, щоби після біотатуажу на брови не потрапляли агресивні косметичні засоби. Тому обережно наносите на шкіру і пінки для вмивання, лосьйони і креми. Закріпити результати і зробити волоски більш блискучими можна за допомогою косметичної олії, наприклад, кокосової, касторової, оливкової або мигдальної. Олію на брови наносите щодня. Це і для самих волосків корисно, до речі.

Біотатуаж брів – комфортна процедура, яка є компромісом між звичайним татуажем, макіяжем та фарбуванням брів. Якщо ви з образом не зовсім визначилися або любите експерименти зі стилем – ця біотатуаж створена саме для вас.

Схожі новини

Особливості біотуажу
Що таке біотатуаж Біотатуажем називається процедура з фарбування брів та шкіри, в ході виконання якої використовується натуральна хна. Якщо порівнювати біотатуаж брів Київ зі звичайним татуажем або перманентним макіяжем, то він менш стійкий, тому що хну наносять на волоски, а вплив на шкіру при цьому мінімальний. В результаті брови зберігають свою форму та колір 2-3 тижні, після чого потрібна буде корекція. Даний метод фарбування брів передбачає використання лише натуральних барвників, які є абсолютно безпечними для здоров'я. Татуаж брів хною не викликає ніякого дискомфорту, тому ця техн..